Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1549 Postów

(aga31)
Maniak
Monia,sama robilas te skarpetki,hi,hi A ja ubralam dzisiaj Julke tylko w cieplejsza bluze i wsadzilam do spiwora. I bylo to w sam raz Cieplo dzisiaj bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
ja takie pierwsze skarpetki dostałm z helsestasjon razem z tranem a kolejne pary zrobiła mi babcia norweska jestem bardzo zadowolona jednak wełna grzeje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
O jaaa to ja chyba przesadzam jednak z ta kolderka hihi
Musze kupic te skietki w takim razie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
AGA 31 NIESTETY JESTEM LEWO RĘCZNA I NAUKA ROBIENIA NA DRUTACH TO NIE MOJ KUCYK NADCZYM STRASZNIE UBOLEWAM BO POROBIŁA BYM TAKIE SKARPETECZKI HIHIHI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Wlasnie wrocilismy z synkiem ze spacerku Wychodzilismy i bylo 5 stopni na plusie a wrocilismy i jest juz 0 hehe
O raju a na forum nadal wrze???Bonia ja mam juz dosyc tej sprawy i walkowania jejWiecie co ja o tym mysle bo sie dosadnio wypowiedzialam tu na forum i szczerze powiem,ze mam juz dosyc tego,ze inni sie angazujac w ta sprawe kloca miedzy soba-to nie fair i zadna daris nie jest warta tego by taka atmosfera panowala na forum Jesli jeszcze raz mi ublizy lub ze mna zacznie to nie zostawie tego tak i kropka!
POLKA75 oczekiwac na przeprosiny ze strony daris to jak czekac na Antarktydzie na klimat godny Karaibow Wg.mnie tylko ludzie z klasa potrafia przepraszac
Aga31 nie naciskam i wcale chce abys stawala po czyjejs tam stronie bo sama dalas do zrozumienia,ze gdyby obrazila ktores dziecko to bys naskoczyla na nia z pazurami wiec sama napisalas po jakiej stronie bys wtedy stanela i doceniam to oraz dziekuje bo dzieci to rzecz swieta i nie do tkniecia w taki sposob!I pisze tylko to co mysle a nie tak jak Ty uwazasz,ze na odwrotZ tego wlasnie powodu,ze tu pisze co uwazam daris na mnie naskoczyla i faktem jest,ze nie miala do tego prawa! Bonia kiedy Wy to w koncu zrozumiecie,ze nie ja wywolalam ta burze i ze nie ja po dwoch dniach spokoju ja reanimowalam na nowo!Otworzcie oczy i w koncu zrozumcie,ze gdyby nie jej wyzwiska i zaczepki to nie byloby tego problemu!
Ja juz nic nie napisze o tym wiecej dopoki daris znow nie wlozy kija w moje mrowisko Kropka!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
NO JULKA W CIEPLEJSZEJ BLUZCE I W ŚPIWÓR A MOJ OSKI BODY BLUZA Z KAPTUREM ŚPIWÓR I KOCYK NO WIADOMO RAJSTOPKI I SPODENKI AŻ MI WSTYD TAK UGOTOWAĆ SWOJE DZIECKO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Regina Bobrowicz
(reginka0307)
Wiking
witam mamusie
jestem tutaj nowa osoba , ale może mi ktoś się odezwie. szukam pracy, gdyż bardzo lubię dzieci , z chęcią zaopiekowałabym się dzieckiem . Mieszkam w Drammen- Lier . Przyjechałam tu na stale , właśnie czekam na przyjazd dzieci własnych (czekamy na dowody osobiste z kraju) Jestem osoba odpowiedzialna i dzieciaki mnie bardzo lubią, gdyby rekomendacje mogły być od koleżanek którym zawsze z chęcią pomagałam to napiszą. Spróbujcie mnie jako nianie i na pewno będziecie zadowoleni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak

To ja jutro bez kolderki smigam hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Regina Bobrowicz
(reginka0307)
Wiking
reginka napisał:
witam mamusie
jestem tutaj nowa osoba , ale może mi ktoś się odezwie. szukam pracy, gdyż bardzo lubię dzieci , z chęcią zaopiekowałabym się dzieckiem . Mieszkam w Drammen- Lier . Przyjechałam tu na stale , właśnie czekam na przyjazd dzieci własnych (czekamy na dowody osobiste z kraju) Jestem osoba odpowiedzialna i dzieciaki mnie bardzo lubią, gdyby rekomendacje mogły być od koleżanek którym zawsze z chęcią pomagałam to napiszą. Spróbujcie mnie jako nianie i na pewno będziecie zadowoleni

moj numer telefonu 46222480
mail regina7@bk.ru
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Witam nowa mamusie

my po zakupkach teraz odpoczywamy spacerek tez zaliczony

Tak tak , co ma byc to bedzie jak narazie @ nie ma i od rana mnie mdli ...
moja szwagierka jest w ciazy hehe na koniec lipca ma termin
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok