Wlasnie wrocilismy z synkiem ze spacerku

Wychodzilismy i bylo 5 stopni na plusie a wrocilismy i jest juz 0 hehe
O raju a na forum nadal wrze???Bonia ja mam juz dosyc tej sprawy i walkowania jej

Wiecie co ja o tym mysle bo sie dosadnio wypowiedzialam tu na forum i szczerze powiem,ze mam juz dosyc tego,ze inni sie angazujac w ta sprawe kloca miedzy soba-to nie fair i zadna daris nie jest warta tego by taka atmosfera panowala na forum

Jesli jeszcze raz mi ublizy lub ze mna zacznie to nie zostawie tego tak i kropka!
POLKA75 oczekiwac na przeprosiny ze strony daris to jak czekac na Antarktydzie na klimat godny Karaibow

Wg.mnie tylko ludzie z klasa potrafia przepraszac
Aga31 nie naciskam i wcale chce abys stawala po czyjejs tam stronie bo sama dalas do zrozumienia,ze gdyby obrazila ktores dziecko to bys naskoczyla na nia z pazurami wiec sama napisalas po jakiej stronie bys wtedy stanela i doceniam to oraz dziekuje bo dzieci to rzecz swieta i nie do tkniecia w taki sposob!

I pisze tylko to co mysle a nie tak jak Ty uwazasz,ze na odwrot

Z tego wlasnie powodu,ze tu pisze co uwazam daris na mnie naskoczyla i faktem jest,ze nie miala do tego prawa! Bonia kiedy Wy to w koncu zrozumiecie,ze nie ja wywolalam ta burze i ze nie ja po dwoch dniach spokoju ja reanimowalam na nowo!Otworzcie oczy i w koncu zrozumcie,ze gdyby nie jej wyzwiska i zaczepki to nie byloby tego problemu!
Ja juz nic nie napisze o tym wiecej dopoki daris znow nie wlozy kija w moje mrowisko

Kropka!